About & Contact

Hallo, welkom op Spot on Tech! Mijn naam is Hilko en ik ben de eigenaar en hoofdredacteur van SpotOnTech.nl. Op deze site vindt je reviews in het Nederlands van uiteenlopende (tech) producten.

Contact

Contact met ons opnemen kan via het e-mail adres hieronder.

Attention For businesses wanting to contact us for review opportunities or other sponsorship options, please contact me at the e-mail address below.

hilko [@] spotontech.nl

Reviews in het Nederlands

Reviews in het Nederlands op Spot on Tech
4 camera’s op de test locatie

Mijn eigen specialisatie is beveiligingscamera‘s. Hier zijn dan ook meerdere reviews in het Nederlands over op deze website te vinden. Van diverse merken en prijscategorieën en typen beveiligingscamera’s en -producten. Inmiddels zijn daar ook andere soorten producten bijgekomen van huishoudelijk tot aan baby monitor, Tv‘s, e-bike’s en meer. We zeggen dan ook: alles met een stekker.

Naast uitsluitend reviews geeft deze site ook meer mogelijkheden rond het delen van kennis en ervaring en meer flexibiliteit bij reviews. Zoals het beschrijven van een artikel dat betrekking heeft op meerdere producten zonder het bij elk afzonderlijk product opnieuw uitgebreid te beschrijven. Een voorbeeld hiervan is het beschrijven van de werking van een app van een merk beveiligingscamera. Of waarom een beveiligingscamera met een accu en wifi wel heel gemakkelijk is om ergens aan de gevel op te hangen, maar toch niet heel betrouwbaar. Of een artikel over Crypto valuta.

De kick-off van SpotOnTech.nl was 20 december 2021. Oudere reviews van producten die nog steeds verkocht worden, zijn ook op de site toegevoegd. We zijn natuurlijk ook op YouTube te vinden, als Hilko’s Spot on Tech.

Donaties

Ben je dankbaar voor het werk wat we doen of heb je wat gehad aan een of meerdere van onze reviews in het Nederlands of blog posts met informatie? We hebben advertenties, maar daarmee kunnen we de kosten niet eens dekken. Donaties worden zeer gewaardeerd. 

Dankbaar voor het werk wat we doen of heb je wat gehad aan een of meerdere van onze reviews? Donaties worden gewaardeerd.

Ook als je geen directe donatie wilt doen kun je ons toch helpen. Schaf een product aan via een “koop” linkje bij een van onze reviews, dan krijgen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra. 

Prime

Een andere optie, mocht je toch al overwegen om je aan te melden voor Amazon Prime? Gebruik dan aub dit linkje om SpotOnTech te ondersteunen. Ook hierbij geldt, het kost jou niets extra en je krijgt de eerste 30 dagen Prime gratis.