Welkom op Spot on Tech met reviews in het Nederlands!

Spot on Tech

Hallo, welkom op Spot on Tech! Mijn naam is Hilko en ik ben de eigenaar en hoofdredacteur van SpotOnTech.nl. Op deze site vindt je reviews in het Nederlands van uiteenlopende (tech) producten.

Reviews in het Nederlands

Al meerdere jaren schrijf ik reviews van allerlei producten. De laatste jaren heb ik regelmatig meegewerkt aan campagnes rond de introductie van nieuwe producten en zijn mijn reviews verder geprofessionaliseerd. Tijdens de COVID-19 periode is het schrijven van reviews in een stroomversnelling gekomen. Het werd tijd om alle reviews te gaan verzamelen op een enkele plek: hier op SpotOnTech.nl

Reviews in het Nederlands op Spot on Tech
4 camera’s op de test locatie

Naast uitsluitend reviews geeft deze site ook meer mogelijkheden rond het delen van kennis en ervaring en meer flexibiliteit bij reviews. Zoals het beschrijven van een artikel dat betrekking heeft op meerdere producten zonder het bij elk afzonderlijk product opnieuw uitgebreid te beschrijven. Een voorbeeld hiervan is het beschrijven van de werking van een app van een merk beveiligingscamera. Of waarom een beveiligingscamera met een accu en wifi wel heel gemakkelijk is om ergens aan de gevel op te hangen, maar toch niet heel betrouwbaar. Of misschien wel een artikel over Crypto valuta.

Alles met een stekker

Mijn eigen specialisatie is beveiligingscamera‘s. Hier zijn dan ook meerdere reviews in het Nederlands over op deze website te vinden. Van diverse merken en prijscategorieën en typen beveiligingscamera’s en -producten. Recent zijn daar ook andere soorten producten bijgekomen van huishoudelijk tot aan tv’s en meer. We zeggen dan ook: alles met een stekker.

De kick-off van SpotOnTech.nl was januari 2022, of eigenlijk: 20 december 2021. Oudere reviews van 2020 en later, van producten die nog steeds verkocht worden, zijn ook op de site toegevoegd. We zijn natuurlijk ook op YouTube te vinden, als Hilko’s Spot on Tech.

Voor nu: welkom!

One thought on “Welkom op Spot on Tech met reviews in het Nederlands!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.